Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kamarádky Devin Brugman a Natasha Oakley mají práci, kterou jim nejedna žena, dívka, muž i kluk závidí. Holky na to šly chytře a byznys si udělaly ze záliby v trávení volného času na plážích - založily blog a zřídily profily na sociálních sítích, jejichž obsah stojí na fotkách těchto dvou žen pokaždé v jiných bikinách. Nemusejí tak dělat nic moc jiného, než se koupat a opalovat, a to vše dokumentovat.

S tím jim poslední dobou vydatně pomáhají také paparazzi fotografové, fanouškovská základna Brugman a Oakley se rozrůstá a z nich se tak stávají celebrity. A to prodává, takže k focení sebe samých přidaly ještě navrhování vlastních bikin i sportovní řady. Obchodního ducha holky zkrátka nezapřou.

V Miami, kde vznikly fotky užité v tomto článku, jim dělala společnost ještě kolegyně Whitney Kaye, jejíž instagramový profil je zaplněn obdobnými snímky jako profily Brugman, Oakley a jejich společný A Bikini A Day. V počtu followerů je to ale zatím ‚chudá příbuzná‘. Zatímco Brugman jich má 1,2 miliónu a Oakley se pyšní dokonce 1,8 milióny, Kaye sleduje 'jen' 55 tisíc lidí.

Reklama

Další články

Načítám