Hlavní obsah
Článek

Zatímco ženy mají komplexy ze svých malých či velkých prsou a hojně navštěvují plastické chirurgy, zpěvák Marian Vojtko (51) léta trpí řídnoucí kšticí. Proto se už potřetí rozhodl pro transplantaci vlasů. A nechal za to už pořádně tučnou sumičku. Nové vlasy ho stály už tři sta tisíc korun.

"Z vlasů mám komplex, to přiznávám. Házet jako metalista jsem mohl vlasy do dvaceti a pak už ne. Tak jsem si splnil sen a vlasy si nechal transplantovat. Jde to do peněz, ale jsem spokojený," řekl Super.cz Vojtko. "Ženský si nechávají prsa, je to normální věc, a tohle je také normální," dodal.

"Jsem tady potřetí a celou noc jsem nespal, i když jsem věděl, do čeho jdu. Teď už mi to pan doktor Hajduk tak zahustí, že už, doufám, nepřijdu," smál se Vojtko, který na hlavě nosí, co se ceny týče, takové malé auto.

"Teď mám transplantovaných dva tisíce štěpů což je 200 tisíc korun. Dnes pan doktor přidal další tisícovku, takže dalších 100 tisíc. Opravdu je to jako malé auto," prozrazuje zpěvák.

Že by se ostříhal nakrátko, nad tím neuvažuje. "Jsem od mládí rocker a rockeři prostě holou hlavu nemají," dodal Vojtko, který nyní usiluje o roli upíra Krolocka v připravovaném muzikálu Ples upírů, který František Janeček uvede příští rok. Po konkurzu zatím výsledek neví, ale v úspěch doufá. "Když to vyjde, nechám si ještě zbrousit zuby," uzavřel se smíchem Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám