Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Robert Vano patří k nejslavnějším fotografům a známý je zejména svými mužskými akty. Nyní si před objektiv postavil kluky z chlapecké skupiny New Element, aby je nafotil na booklet jejich nového alba. Do naha je ale nedostal. "Nemám na to tělo ani postavu," smál se Vojta Drahokoupil. To jeho kamarád z kapely Christopher by do toho šel. "Nechal bych se od něj nafotit svlečený, proč ne," usmíval se mulat s vymakaným tělem.

Fotilo se na střeše jedné pražské budovy. Vano z toho byl hodně v rozpacích. "Když už jsem nahoře tak dobrý, ale nebudu se koukat dolů. Je mi sedmdesát, mám trochu závratě. Na balkon nechodím ani doma, točí se mi hlava," vysvětlil fotograf, který ve svém věku vypadá neuvěřitelně svěže.

"Mám Churchillovu metodu. Hulil a chlastal, kde musel stát, seděl, a naopak. To je moje," dodal Vano, který je pracovně stále velmi aktivní. "Dokončil jsem velkou barevnou knížku, tu mám poprvé, všechny fotky byly černobílé. O mém životě se také točí dokument. Nenudím se," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám