Hlavní obsah
Článek

Tohle se bude žárlivé Katy Perry (39) těžko vysvětlovat... Tyto fotografie zřejmě neměly vůbec vzniknout, natož spatřit světlo světa. Celebrity si totiž už tak nějak zvykly, že v útrobách VIP sektorů nočních podniků jsou více méně inkognito a fotografové si na ně mohou počkat maximálně tak před východem. Orlando Bloom (39) a Selena Gomez (32) proto asi neměli ani ponětí, že je při jejich důvěrné chvilce na gauči v lasvegaském klubu někdo fotí...

Snímky byly pořízeny v sobotu v podniku The Light, kam herec z Pána prstenů a Pirátů z Karibiku dorazil už v pokročilou noční hodinu. Zpěvačka zde údajně slavila úspěšné zahájení svého turné Revival, které odstartovala o den dříve v Mandalay Bay Events Center v Las Vegas. Katy přitom tou dobou byla v Kalifornii na dobovém Renaissance Festivalu.

Přestože Gomez údajně odcházela na hotelový pokoj sama, Perry by se možná měla mít na pozoru. Mezi jejím partnerem a třiadvacetiletou bývalou láskou Justina Biebera to prý nebezpečně jiskří. O jejich románku se přitom hojně mluvilo už koncem roku 2014, kdy je společně načapali fotografové i na letišti.

Související témata:

Další články

Načítám