Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co může být hezčího, než vychutnávat si krás Havaje s čerstvou láskou? Americká herečka a komička Kristen Wiig (42) by o tom mohla vyprávět, momentálně totiž takové pocity prožívá vedle svého méně slavného, ale o to pohlednějšího kolegy Aviho Rothmana.

Dlouholetá posila pořadu Saturday Night Live známá rovněž z filmů Ženy sobě, Paul či Město duchů, jež rovněž často propůjčuje svůj hlas animovaným postavičkám, našla zalíbení v o čtyři roky mladším herci ze španělského dramatu Blue Lips a thrilleru A Mother’s Rage. Po nevydařeném manželství s hercem Hayesem Hargrovem, které skončilo po čtyřech letech v roce 2009, popustila uzdu své vášni i na pláži ostrova Kauai, kde si dvojice ve středu užívala nefalšované romantiky.

Zdroj blízký dvojici ovšem magazínu People prozradil, že tihle dva jsou spolu už pár měsíců, ale dosud se jim podařilo udržet vše v tajnosti. Hereččiným posledním partnerem byl bubeník kapely The Strokes Fabrizio Moretti, s nímž chodila více než rok. Od roku 2013 byla oficiálně sama.

Reklama

Další články

Načítám