Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a skladatel Václav Kopta, známý z filmu Sněženky a machři, kde si zahrál Radka Převrátila, se spolu s dokumentaristkou Helenou Třeštíkovou zhostil role kmotra částečně autobiografického románu Aleny Müllerové Muž ve střídavé péči, příběhu dvou žen, které se dělí o jednoho muže.

V kavárně, kde se představení knihy konalo, se také ‚chopil‘ předčítání a při té příležitosti prozradil několik informací z vlastního života. „Ač je to kniha s autobiografickými prvky, rozhodně není o mně. Já jsem celkem nudný patron, pokud jde o vztahy. Jsem celý život s jednou partnerkou, a tak to vždy bylo a bude, takže být mužem ve střídavé péči mně nehrozí,“ řekl Kopta směrem ke své ženě Simoně Vrbické, která nechyběla mezi hosty.

Prozradil také, že sám chystá literární počin. „Chtěl bych vydat knížku povídek ze života naší rodiny. Přemýšlím o tom už dlouho, něco jsem už hodil na papír. Pomáhá mi i Halina Pawlowská, které se ta dílka zamlouvají, jen jediný nedostatek to prý má, že jich není moc a je třeba ještě nějaké zážitky dopsat. No proč ne, když už jsem tak daleko, že základ už je, máknu, a snad knížka v dohledné době vyjde,“ informoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám