Hlavní obsah
Článek

Nejpůvabnější z českých hereček šedesátých let Olga Schoberová (81) měla nejen zástup vášnivých obdivovatelů, ale i lásky mezi slavnými muži. Z těch českých patřili mezi její životní partnery kreslíř Kája Saudek nebo psychiatr Miroslav Plzák.

Do svazku manželského však známá česká sexbomba poprvé vstoupila s fešákem ze zahraničních filmů Bradem Harrisem. Narodila se jim dcera Sabrina, ale vztah vzal brzy za své.

Právě z té doby, konkrétně z jara roku 1970, pocházejí unikátní fotografie. Na nich můžeme vidět Olgu jako překrásnou maminku pózující se svou roztomilou dcerou Sabrinou.

V té době Schoberová zrovna randila se slovenským režisérem Jurajem Jakubiskem. Ne náhodou hrála právě hlavní roli v jeho filmu Dovidenia v pekle, priatelia. Film nakonec skončil na dlouhá léta v trezoru, ani láskyplné plápolání herečky a režiséra nevydrželo

Druhým manželem české herečky byl filmový producent John Calley. Toho podle zlých jazyků přebrala Olga Barbře Streisandové. Herectví pověsila na hřebík a věnovala se dceři. I tento vztah však skončil rozvodem.

Schoberová už si pak zahrála jen ve dvou českých filmech. Tím posledním byl Vrak (1983). Olze bylo čtyřicet a do hereckého důchodu odešla ve stejném věku jako její slavnější předobraz Brigitte Bardot, k níž ji celou dobu její kariéry přirovnávali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám