Hlavní obsah
Článek

Americká zpěvačka Cyndi Lauper (62) byla na vrcholu popularity v době, kdy z rádií zněly její hity Girls Just Want to Have Fun či Time After Time. Výstřední umělkyně je pestré vizáži věrná i po šedesátce a stále sklízí obdiv.

Ikona popu 80. let zažila velký triumf na udílení divadelních cen Olivier. Její muzikál Kinky Shoes se po úspěchu na Broadwayi setkal s nadšenými ohlasy i v Londýně, kde posbíral tři trofeje. Divadelní představení s hudbou a texty Cyndi Lauper bylo zvoleno nejlepším novým muzikálem a cenu za něj získali také herec Matt Henry i kostýmní návrhář Gregg Barnes.

Co se výběru outfitu na slavnostní večer týče, zůstala legendární zpěvačka věrná svému excentrickému stylu. Na červeném koberci ji s růžovými vlasy nikdo nepřehlédl. Cyndi na jevišti londýnské opery zazpívala svou slavnou píseň True Colors a vřelé přijetí muzikálu, který už v USA posbíral šest divadelních cen Tony i hudební trofej Grammy, ji povzbudilo do další hudební produkce.

Zpěvačka nedávno překvapila svým rozhodnutím nahrát coververze slavných country šlágrů. Její album Detour, jímž se chce odklonit od tanečního popu, se na trhu objeví počátkem května.

Reklama

Další články

Načítám