Hlavní obsah
Článek

Víkendový festival Stodola, který je pravidelně pořádán jako pocta zesnulému zpěvákovi Michalovi Tučnému, doprovodila ostuda. Když měla ve večerních hodinách vystoupit finalistka SuperStar Leona Černá v duetu s rockerem Alešem Brichtou, nastalo peklo. A to zřejmě kvůli alkoholové indispozici zpěváka.

"Pan Aleš Brichta pro mě absolutně ztratil kredit umělce. Omlouvám se všem, kteří se na naše společné extempore na Stodole Michala Tučného museli dívat. Neskutečně se stydím a vyčítám si, že jsem s ním lezla na jedno pódium ve chvíli, kdy jsem viděla, že ovládá jeho smysly alkohol. Nikdy víc. Promiňte mi mou naivní důvěru v profesionalitu tohoto umělce," vzkázala Leona tisícům fanouškům na sociální síti.

"Opravdu se poprvé za dlouhé roky zpívání stydím. Umělec můžeš být, máš-li na pódiu vládu nad svým tělem a uměním," dodala zpěvačka, pro kterou byl hudební festival v jihočeských Hošticích nejnepříjemnějším zážitkem celé kariéry. Přizvukovali jí i ti, kdo se show účastnili. "No byl moc pěknej, to teda souhlasím. Radši jsem se ani nešla dívat. A to jsem se na ten duet těšila. Pili jsme průběžně všichni, ale Aleš to nějak nezvládnul," reagovala jedna z divaček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám