Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osobně jsme se přesvědčili o tom, že maminka Matěje Rupperta je nejen pěkná, ale i sympatická dáma.

Renata Ruppertová se v pátek objevila na veřejnosti překvapivě bez svého syna, ale i tak velmi poutala pozornost. Usměvavá dáma, která pracuje jako kostymérka na Nově, už delší dobu podporuje domov pro seniory Sue Ryder, kde pobývá její maminka, zpěvákova babička. Nyní spojila síly se snachou Marie Rottrové a vznikl příjemný způsob, jak přispět na bohulibý projekt.

„Pro rok 2016 jsme se rozhodli spolupracovat s domovem pro seniory Sue Ryder. Nadchlo nás prostředí, individuální péče a nadstandardní přístup ke klientům domova.“ řekla Tamara Rottrová, majitelka firmy pečující o nehty. Ta se rozhodla věnovat prostředky z každého prodaného krému na ruce na pomoc právě zmíněnému zařízení pro seniory.

„Budu upřímná a přiznám se, že jsme se o domov pro přestárlé zajímali předtím, než jsme tam měli maminku. Teď, když vidíme, jakou obrovskou péči věnují sestřičky starým lidem, tak jsme si uvědomili, že je třeba přispět. Právě proto jsem tady, abych na tento problém upozornila a třeba získala další lidi a sponzory, kteří tuto věc podpoří,” říká Ruppertová.

Matěj Ruppert se v červenci stal otcem, a tak si jeho maminka užívá roli babičky. „Já mám už jednoho vnoučka a teď máme Anežku. Jsem strašně šťastná, je to koncentrované štěstí."

Dvojnásobná babička pomáhá i s péčí o miminko. „Zatím se ode mě nežádá příliš, protože moje snacha Terezka je fantastická a zatím se veškerá péče točí okolo rodičů. Pomáhám, když můžu. Vozím kočárek, pomáhám koupat, večer hlídám, jsem vytížená a mám radost,” říká Renata Ruppertová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám