Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniel Craig dává celkem nepokrytě najevo, že se navzdory smlouvě o natočení ještě jedné bondovky už dál na kultovní sérii s více než padesátiletou tradicí nechce podílet. Tvůrci tak neponechávají nic náhodě a vybírají mezi vhodnými následovníky. Ve hře je údajně více jmen, ale tahle šestice prý patří mezi nejžhavější kandidáty...

Rozdílnější složení přitom těžko pohledat, pánové mají společného snad jen to, že jsou to Britové. O kom se tedy v souvislosti s novým agentem 007 mluví nejvíc?

1. Tom Hardy (38) - bouřlivák, který momentálně patří mezi nejvytíženější herce vůbec. Jen za poslední dobu sklidil úspěchy za Šíleného Maxe, Revenanta Zmrtvýchvstání nebo Legendy zločinu.

2. Idris Elba (43) - pokud by volba padla na filmového představitele Nelsona Mandely, jednalo by se o prvního Jamese Bonda tmavé pleti. Vidět jste jej mohli například v seriálu Luther, Thorovi či válečném Beasts of No Nation.

3. Damian Lewis (45) - nejstarší a rozhodně nejryšavější z potenciálních Craigových následovníků si zahrál v mnoha populárních seriálech, jmenujme například Bratrstvo neohrožených, Ságu rodu Forsytů, Na doživotí či Ve jménu vlasti. Aktuálně exceluje v další sérii s názvem Billions.

4. Aidan Turner (32) - poměrně překvapivá volba padla i na tohoto mladého Ira, který ztvárňuje například trpaslíka Kiliho ve fantasy sérii Hobit, dále si zahrál v seriálech Cena za lidskost, Desperate Romantics a nejnověji v Poldarku.

5. Henry Cavill (32) - rodáka z Normanských ostrovů si představíme asi hlavně v modrém upnutém úboru s velkým S na hrudi. Supermana v Muži z oceli Cavillovi už zkrátka nikdo neodpáře. Loni ovšem zaujal i akčním snímku Krycí jméno U.N.C.L.E.

6. Tom Hiddleston (35) - zatím největším překvapením ovšem zůstává uvažování nad obsazením tohoto blonďáka z Londýna, který by sice oproti drobnému Craigovi vynikal svými 188 centimetry, ale mnohým ženám by možná nepřišel dost atraktivní. Zkušeností ovšem navzdory poměrně mladému věku načerpat už dost například v Thorovi, Avengers, Válečném koni, Bezedném moři či seriálu Wallander. V současnosti hraje s Hughem Lauriem v seriálu The Night Manager.

Který z uchazečů na nového agenta 007 se vám zamlouvá nejvíc?
Tom Hardy
23,1 %
Idris Elba
4,1 %
Damian Lewis
11,1 %
Aidan Turner
2,4 %
Henry Cavill
45 %
Tom Hiddleston
7,1 %
Ani jeden z nich
7,2 %
Celkem hlasovalo 25800 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám