Hlavní obsah
Famous
Článek

Herečka Gina Lollobrigida se soudí se svým bývalým přítelem Javierem Rigauem y Rafolsem. Ten ji prý podvedl a bez jejího vědomí ji donutil uzavřít s ním sňatek. Jednoduše proto, aby ji připravil o majetek. Ona se s ním teď soudí. A jako důkaz, že nebyli manželi, ale dokonce ani milenci, v pondělí u soudu v Římě uvedla, že spolu nikdy neměli sex.

Osmaosmdesátiletá ikona stříbrného plátna padesátých let minulého století sice přiznává, že v roce 2006 začala s dnes už čtyřiapadesátiletým mužem plánovat svatbu, ale brzy prokoukla jeho nekalé úmysly a zásnuby zrušila. A také se s Rigauem y Rafolsem rozešla. Ten ale v roce 2010 dokázal získat hereččin podpis na sňatkovém protokolu a podle italských zákonů se tím stali manželi.

Lollobrigida však tvrdí, že se jedná o podraz a ona s manželstvím nesouhlasila a netušila, že ve Španělsku roku 2010 podepisuje protokol o uzavření sňatku.

„I když jsme cestovali, tak jsme spávali každý ve svém pokoji a nikdy jsme neměli intimní poměr. Nikdy jsem nevkročila do jeho domu v Barceloně. A on byl tady u mě jen párkrát na večeři,“ prohlásila herečka u soudu v Římě.

Na otázku soudu, proč se tedy tak sblížila s dotyčným a plánovala s ním svatbu, hvězda odpověděla: „Zažívala jsem těžké chvíle ve svém životě. Myslela jsem, že bych mohla začít znovu a manželství se zdálo jako dobrá věc. Ale byli jsme si cizí, vídali jsme se jen na veřejných akcích. Postupem času jsem zjistila, že to je špatná cesta.“

Reklama

Další články

Načítám