Hlavní obsah
Článek

Sedmadvacetiletý americký herec Charlie Carver se rozhodl, že už nebude mást své fanynky a raději udělá gesto na své fanoušky. Přiznání k homosexualitě mu na popularitě zajisté neubralo.

Hvězdu seriálu Vlčí mládě k odvážnému kroku nejspíš inspiroval jeho herecký kolega Colton Haynes, který svou orientaci potvrdil počátkem ledna. Charlie Carver však barvu přiznal mnohem emotivnějším způsobem, čímž si v amerických médiích zajistil více pozornosti.

„Buď tím, koho jsi potřeboval, když jsi byl mladší,“ zněla slova, která herce přiměla k zásadnímu životnímu kroku. Toto moudro Charlie sdílel na sociální síti, kam připsal: „Jako malý chlapec jsem chtěl být hercem. Už tehdy jsem věděl, že jsem jiný než ostatní kluci. Ta myšlenka časem přerostla v zoufalství, bolest a odcizení, jež mohou ukončit jen tři vyřčená slova - Já jsem gay,“ vyzpovídal se herec na internetu, kde jej zahrnuly povzbuzující komentáře.

Charlie Carver hollywoodské producenty zaujal zejména díky tomu, že má identické dvojče Maxe, s nímž si zahrál ve Vlčím mláděti i seriálu Pozůstalí. Bratři, kteří jsou od sebe k nerozeznání, však mají v rodném listě jiné datum narození. Charlie se narodil 31. července roku 1988, ale Max spatřil světlo světa až během prvního srpnového dne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám