Hlavní obsah
Článek

Dáda Patrasová (67) má v poslední době plnou hlavu starostí s manželem Felixem Slováčkem, který měl poměr s malířkou Lucií Gelemovou. Královna dětských srdcí si chuť spravila během natáčení nového komediálního seriálu Bezdružice, kde si mimo jiné zavzpomínala na svou legendární scénu z filmu Vrchní, prchni!.

Tehdy byla Patrasová nefalšovaným sexsymbolem a režisér Ladislav Smoljak (†78) si pro ni připravil pořádně žhavou scénu ve sprše. Dáda se v oblíbené komedii coby svůdná Manuela v šatech sprchovala před hlavním hrdinou. A z nového seriálu Bezdružice zase unikly fotky ze scény, ve které se Dáda koupe ve vaně plné pěny. Při pohledu na Dádu ve vaně si na Manuelu vzpomene snad každý divák.

„Jedná se o komediální seriál z prostředí malebného a malého městečka, kde se dostává k moci nový starosta. Ten si samozřejmě neví rady a z toho pramení řada komických a humorných situací. V hlavní roli se objeví vedle Dády Patrasové, Václav Vydra, Josef Carda, Alice Bendová, Daniel Rous nebo slovenský herec Jozef Vajda,“ prozradil Super.cz zdroj z TV Barrandov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám