Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec David Matásek momentálně natáčí rodinnou komedii Jak se zbavit nevěsty, kde hraje hlavní mužskou roli a o jeho přízeň bojuje manželka s milenkou. A Super.cz přiznal, že něco podobného ve svém životě také zažil.

"Stalo se mi to. Bylo to hodně podobné. Která vyhrála, bych vůbec nekomentoval," usmívá se Matásek. Natáčení filmu probíhá celé léto, premiéra je naplánována na únor příštího roku. Matásek musel absolvovat i přípravu, protože hraje zubaře a samozřejmě nechtěl, aby to vypadalo, že zubařské náčiní nikdy neměl v ruce.

"Je dobré na tomhle povolání, že si můžeme vyzkoušet a předstírat, že umíme spoustu jiných profesí. Nejvíc mě bavilo si hrát se zubařským křeslem, to polohování je docela zábavné," říká Matásek.

S režisérem Tomášem Svobodou točí už podruhé, naposledy ho režisér obsadil do Hodinového manžela, kde Matásek dokonce předvedl své neuvěřitelně vypracované tělo. Tak doufejme, že i ve filmu Jak se zbavit nevěsty se divačky budou mít čím kochat. Několik scén se totiž točí na Slapech. "Bude ošklivo, tak budeme mít norské parádní hadry na jachting. Pláštěnky s sebou," dodal se svým pověstným humorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám