Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika lety jí fandil celý národ, teď byste Kateřinu Baďurovou v davu nejspíš přehlédli. Úspěšná česká atletka, která v roce 2012 zvítězila v taneční soutěži StarDance, se stáhla z veřejného života.

Když jsme ji potkali na české premiéře filmu Terminator Genisys, tak jsme se chopili příležitosti a vyzpovídali jsme ji. Známá česká tyčkařka, která působí nyní jako trenérka, vyrazila do kina Imax v dámské společnosti. „Už vzhledem k charakteru filmu by nebylo nejvhodnější brát s sebou děti,” říká Kateřina. „Starší by nejspíš v kině vydržela, už jsme spolu byly třeba v divadle a moc se jí to líbilo. Mladší je ale na takové věci ještě moc malinká,” říká Baďurová, která má dvě dcery, tříletou Ellen a roční Nikolet.

Vzhledem k tomu, že Kateřinin manžel Tomáš Janků hlídal dcery, tak ji doprovázely spolužačky. „S těmito holkami chodím do školy. Dala jsem se ještě na studium speciální a mimoškolní pedagogiky. Dneska jsme vlastně takto oslavily konec roku,” vysvětluje Kateřina. Kromě rodičovských povinností má Baďurová také pracovní povinnosti. „Nejsem výhradně na mateřské, vedu ještě vlastní školu a hrozně mě to naplňuje,” říká Kateřina Baďurová.

Reklama

Další články

Načítám