Hlavní obsah
Článek

V polovině května obletěly svět fotografie zbědovaného herce Jonathana Rhyse-Meyerse, kterak se opuchlý a zanedbaný potácí Londýnem. Znepokojující pohled na představitele krále Jindřicha VIII. ze seriálu Tudorovci vyděsil fanoušky natolik, že se herec pár dní po ostudě za pomoci své snoubenky veřejně omlouval a kál. Přiznal, že udělal chybu a jak moc se stydí. Jednalo se prý o výkyv v jeho cestě k nápravě. A zatím se zdá, že herec, s nímž se problémy s alkoholem táhnou už více než deset let, chce svým slovům konečně dostát.

Autor inkriminovaných snímků, na nichž se pobryndaný herec vleče ulicí s rozepnutým poklopcem a láhví vodky v ruce, tak možná irské hvězdě uštědřil facku, kterou potřebovala. Podobně před osmi lety natočila opilého otce válejícího se po podlaze mladší dcera Davida Hasselhoffa Taylor Ann a ostudné video umístila na internet.

Sedmatřicetiletý Jonathan Rhys-Meyers šel v posledních týdnech do sebe, pořídil si nové oblečení a prokoukl tak, že byste jej začátkem týdne v centru Londýna snad ani nepoznali...

Reklama

Další články

Načítám