Hlavní obsah
Článek

V devadesátých letech byl Ivan Jonák, loni propuštěný vrah, který seděl osmnáct let za objednání smrti své manželky, v Praze velký hlavoun a v jeho tehdy vyhlášeném podniku Discoland to opravdu žilo. Muž, který se po odchodu z vězení snaží prosadit všemožným způsobem, se teď může pochlubit videoklipem, který jeho klub oslavuje. Jonák si v něm zahrál i menší roli, jestli ale bude diváky někdo opravdu zajímat, budou to členky ambiciózní skupiny Sellfies, jimž to v přiléhavých tělových šatech fakt sekne. A nechybí ani tanec u tyče!

V klipu se i s Jonákem dívky přesunou v čase o dvacet let zpátky a ocitnou se v době, kdy to v klubu nejvíc jelo. K tomu zpívají vlastně takový protest song, že za rozkradení Discolandu mělo sedět pár lidí, ale zavřeli jen samotný podnik. Otázkou je, kolik lidí bude vůbec zpěv dívčin vnímat a kolik si spíš všimne jejich křivek, které fakt nejsou úplně k zahození.

Jonák se snaží svůj kdysi věhlasný podnik zrekonstruovat. Zatímco po jeho návratu z „lochu“ šlo o barabiznu téměř na spadnutí, v klipu je vidět, že brigády, na které v posledních měsících vyrážejí dobrovolníci z řad jeho fandů, podniku pomohly a možná mu částečně vrací i zašlý lesk.

Související témata:
Discoland

Reklama

Další články

Načítám