Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz podrobně informoval, v především mezi dětmi populární skupině Maxim Turbulenc došlo k velkému personálnímu zemětřesení, když se dva z členů vzbouřili proti třetímu, který je nejznámější tváří bandu, a na hodinu ho vyrazili (prý proto, že za jejich zády dělal nepravosti, což on odmítá). Pavla Vohnouta alias Kyklopa jsme teď potkali na jedné akci, na níž se nám svěřil, že pořadatelé mu zklamaně volají a chtějí radši jeho než jeho bývalou skupinu, která si už za něj našla náhradu.

„Pořadatelé mi volají a chtějí mě. Chtěl bych klukům poděkovat, daří se mi lépe, už se netočím v kruhu jako v posledních pěti letech. Otvírají se mi různé možnosti. Že bych pořadatele odrazoval, to ne. Taktně mlčím. Ať si ale kluci sáhnou do svědomí, jak to udělali. Byl to komplot, ale když to teď tak vnímám, tak jim děkuji. Pomohlo mi to. Je to ale celé podraz na lidi, kteří měli rádi Maxim Turbulenc v tom původním složení. Pořadatelé si kupovali vystoupení i se mnou,“ říká Kyklop. Ten zakládá skupinu Kyklops, a dokonce dostal nabídku i na zahraniční angažmá.

„Hudebně se mi už dlouho tak nedařilo,“ raduje se Vohnout, kterého jsme překvapivě jako jedinou mužskou celebritu potkali na otevření nové prodejny luxusní kosmetiky v Praze na Andělu. Co tam dělal?

„Já jsem taková polo holka. Jsem obklopený samými ženskými, takže se o to musím zajímat. Mám tři dcery a manželku, která se ráda maluje a voní. Tyhle věci pozoruju, protože jsou to nejkrásnější dárky k Vánocům. Ty desetileté holky, co mám, mámě berou všechny ty šminky a matlají si to na sebe, takže je musím trochu usměrňovat, ale zároveň jim to kupovat, protože jsou to ženské a ty se musí ve všem podporovat,“ dodal s úsměvem bývalý „Maxík“.

Reklama

Další články

Načítám