Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Téměř devadesátiletý stařík Hugh Hefner (†91) má pod palcem nejznámější pánský magazín a modelky, které nemají sebemenší problém s odhalováním, si u něj vždy podávaly dveře. Holly Madison měla s mužem, po němž jednou zůstane závratné jmění, velké plány, ale její intriky bohužel nevyšly. O svých zkušenostech teď alespoň vydala knihu.

Holly se do přízně Hefnera vetřela v roce 2004, kdy se kolem něj motaly i Kendra Wilkinson a Bridget Marguardt, které pro ni byly velkou konkurencí. Přestože po boku slavného miliardáře strávila několik let, jeho manželkou se nestala.

„Vím, jak absurdně to zní, chtít s někým v jeho věku dítě. V podstatě musíte počítat s tím, že si tatínka příliš neužije,“ přiznala Holly se své knize se všeříkajícím názvem Down the Rabbit Hole: Courious Adventures and Cautionary Tales of Former Playboy Bunny (V zaječí noře: Podivuhodná dobrodružství a varovné historky bývalého zajíčka z Playboye).

Ambiciózní Playmate si nakonec rodinu založila s manželem Pasqualem Rotellou, s nímž nyní vychovává dcerku Rainbow Auroru. Vzhledem k tomu, že patří ke stejné generaci, jejich holčičku nejspíš čeká lepší budoucnost než s Hefnerem, který je od roku 2012 ženatý s bývalou Playmate Crystal Harris, která svůj plán dotáhla až do konce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám