Hlavní obsah
Článek

Patnáct let od začátku natáčení a osm let od poslední klapky se na jednom místě sešli hrdinové stále populárního seriálu Gilmorova děvčata. Herce ale bohužel znovu dohromady nesvedl záměr obnovit spolupráci či úmysl nového projektu, nýbrž pouze panelová diskuze televizního festivalu ATX v Austinu v Texasu.

K unikátnímu setkání došlo o víkendu a účast byla vskutku hojná, z hlavních hvězd chyběla jen Melissa McCarthy alias kuchařka Sookie a Edward Hermann, jenž zemřel loni v prosinci a v seriálu hrál tatínka Lorelai.

Kromě obou hlavních Gilmorových děvčat - osmačtyřicetileté Lauren Graham (Lorelai) a třiatřicetileté Alexis Bledel (Rory) si událost nenechali ujít ani Kelly Bishop (Emily), Scott Patterson (Luke), Liza Weil (Paris), Keiko Agena (Lane), Danny Strong (Doyle), Matt Czuchry (Logan), Jackson Douglas (Jackson), Sean Gunn (Kirk), Todd Lowe (Zack), Liz Torres (slečna Patty), Yanic Truesdale (Michel), John Cabrera (Brian), Jared Padalecki (Dean) nebo Milo Ventimiglia (Jess).

Přítomna byla rovněž tvůrkyně seriálu Amy Sherman-Palladino a scenárista Daniel Palladino, kteří potvrdili, že se zatím fanoušci seriálu, jenž se dočkal 153 dílů v sedmi sériích, nemají příliš těšit na vzkříšení spolupráce, ale zároveň tuto možnost ani nevyvrátili: „Muselo by to všechno do sebe zapadnout, správný formát, rozpočet i načasování. Kdyby se to někdy povedlo, myslím, že bychom do toho šli všichni,“ uvedla Amy Sherman-Palladino.

Reklama

Další články

Načítám