Hlavní obsah
Článek

Proměna bývalého olympionika a především člena rodinky Kardashianových je dokonána. Zapomeňte na Bruce Jennera (65), budoucnost patří dámě jménem Caitlyn, která má potenciál zastínit Kim i její čtyři sestry.

Když Bruce Jenner jako desetibojař získal zlatou medaili a se třemi manželkami zplodil celkem šest dětí, nikdo o jeho mužské identitě nepochyboval. Na stará kolena ovšem zatoužil po ženském těle a pozvolnými krůčky se transformoval v ženu jménem Caitlyn, jejíž fotka pro magazín Vanity Fair se stala senzací. Novou členku slavného rodinného klanu oslavují známé celebrity i prezident Barack Obama, který ocenil odvahu, již Bruce při proměně v Caitlyn prokázal.

„Kdybych ležela na smrtelné posteli s tajemstvím a nesplněným snem, měla bych pocit, že jsem promarnila celý svůj život,“ tvrdí Caitlyn v rozhovoru doplňujícím snímky slavné fotografky celebrit Annie Leibovitz. Práce pro módní magazín byla dle jejích slov větším zážitkem než olympijský triumf Bruce v roce 1976.

Vlastní i nevlastní dcery Bruce Jennera mají z mediálního úspěchu Caitlyn obrovskou radost, protože se na její slávě budou moci přiživit. Výjimkou je snad jen Kim Kardashian (43), která do světa vypustila informaci, že je podruhé těhotná. Z jejího otčíma se ale stala zlá macecha, která v retro prádélku nevlastní dceru naprosto převálcovala. Amerika tak neřeší rozrůstající se rodinku Kim a Kanyeho, ale to, jak Bruce při focení zamaskoval své mužské přirození, jež mu zůstalo jako vzpomínka na staré časy.

Jak se vám líbí Caitlyn Jenner?
Je to kočka!
30,9 %
Bruce měl raději zůstat Brucem
69,1 %
Celkem hlasovalo 6924 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám