Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Zdeňka Junáka velmi dobře znají návštěvníci Městského divadla Brno, kde působí již řadu let. A také diváci seriálu Četnické humoresky. V tom si zahrál praporčíka Josefa Ambrože. Jeho nejnovější televizní rolí bude postava majitele pojišťovny v seriálu Kaskadéři s.r.o.

„V seriálu hraji postavu majitele pojišťovny. Jmenuje se Skála a je to člověk opravdu tvrdý jako skála. A ne zrovna férově jednající,“ popsal svou roli herec, kterému ovšem její povaha nevadí, ba naopak. „Postavy záporáků mám rád. Takže jsem si ho zahrál opravdu rád. A navíc s partou mladých a senzačních lidí. Co víc si přát?“

V televizi vidět příliš často není, a tak se nabízí otázka, co dělá? Je toho požehnaně! „I když jsem už důchodce, jsem stále členem Městského divadla Brno. Takže mě můžete vidět víceméně pravidelně na scéně tohoto divadla. Od poloviny června až do poloviny července mě můžete vidět na Biskupském dvoře v areálu Moravského muzea v inscenacích Noc na Karlštejně, Baron Trenck, Mendel aneb Vzpoura hrášků a My Fair Lady ze Zelňáku. Pravidelně mě můžete slyšet každou sobotu na vlnách Českého rozhlasu Brno v pořadu Randez vous s Junákem. Jsem také členem hudebního sdružení, které si říká Vinařští romantici, pokud máte rádi dobrou muziku a zábavu tak hrajeme např. 12.7. v Újezdě u Brna anebo 19.8. v Brně - Slatině,“ vyjmenoval své četné aktivity.

Reklama

Další články

Načítám