Hlavní obsah
Článek

I dvacet let od vzniku kapely Lunetic se kluci stále scházejí a vystupují, i když v omezené sestavě. V kontaktu jsou frontman kapely Vašek Jelínek, Aleš Lehký, známý ze Snídaně s Novou, a David Škach, který si občas odskočí ze své truhlářské dílny. Čtvrtý Martin Kocián už v kapele nepůsobí a nás zajímalo proč? Ví se, že kontroverzní blonďák procházel v minulosti nejrůznějšími problémy, ale přece jen jsme chtěli slyšet od jeho kolegů, co se přihodilo.

„Hrajeme ve třech, bez Martina, a takhle nám to vyhovuje. Nedalo se s ním v poslední době domluvit na tom, aby v seskupení fungoval tak, jak by měl. Vydal se svou cestou a my taky. Zkoušeli jsme mu pomoct, ale když člověk nechce, tak s tím nic nenaděláš,” říká Vašek Jelínek.

Kluci měli v minulosti šestiletou pauzu, ale vídali se spolu na různých oslavách a sešlostech. „S Martinem jsme se udobřili po šesti letech ticha,” říká Aleš.

Nakonec ale Lunetici nad černou ovcí kapely definitivně zlomili hůl. „Martin jednoho dne na Velikonoce zmizel. Jsou to už dva roky. Zkoušeli jsme ho kontaktovat, ale jeho telefon byl nedostupnej a jeho přítelkyně taky nevěděla, kde je. Po dvou měsících o sobě dal vědět, že je v Anglii, posléze se vrátil do Prahy, chtěl se vidět, ale my už jsme neměli zájem. Už jsme nechtěli podstupovat to stejné martyrium, kdy zmizel, objevil se, a pak to udělal znovu. Teď fungujeme ve třech a užíváme si to,” dodává Aleš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám