Hlavní obsah
Článek

Vyprsené selfie jsou hitem sociálních sítí a dámy, které tomuto trendu holdují, své techniky stále zdokonalují. Koncoví uživatelé tak ani nepoznají, že slintají u snímku ženy, před níž by ve skutečnosti vzali nohy na ramena.

Účastnice britských reality show The Only Way is Essex a Celebrity Big Brother Lauren Goodger už zmizela z televizních obrazovek a zahájila svou internetovou kariéru. Na sociálních sítích se tak prezentuje sexy fotkami, které toho ovšem mají s realitou pramálo společného.

Lauren má natrénovaná selfíčka, na nichž působí jako sexbomba. Pod správným úhlem totiž dokáže zdůraznit svá obří prsa a skrýt břicho lemované několika pneumatikami. Když se ale objevila na pláži, do své internetové verze měla nesmírně daleko.

Plnoštíhlá televizní hvězdička na dovolené v Egyptě připomínala spíše vyplaveného vorvaně. V bikinách totiž předvedla i ty části svého objemného těla, jež její příznivci na sociální síti nikdy neviděli. Lauren je totiž nejen majitelkou obřích ňader, ale nepřehlédnutelné jsou především její špekaté břišní partie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám