Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to konečně venku. Osobou, která se 7. února ve Státní opeře dočká té největší pozornosti, bude Mika Häkkinen. Dvojnásobný mistr světa Formule 1 a jeden z nejpopulárnějších pilotů tohoto závodu přijal na Ples v Opeře osobní pozvání od topmodelky a filantropky Terezy Maxové (52). Závodník a slavná modelka se znají z Monaka, kde oba trvale žijí.

„Mám velkou radost, že Mika přijal moje pozvání a přijede do Prahy na Ples v opeře

podpořit dobrou věc a pomoct dětem,“ uvedla Tereza Maxová, jejíž nadaci ples tradičně podporuje aktivitami nejen před samotným slavnostním večerem, ale pomocí dražby také přímo ve Státní opeře v rámci této noblesní akce.

Super.cz pro vás vypátral, že Häkkinen věnoval do dobročinné dražby svou vlastní kombinézu s podpisem, ve které v minulosti závodil. „Jeho hlavním cílem je podpořit charitu. Bude se osobně účastnit dražby, protože mu jde o to, aby se vydražilo co nejvíc peněz,“ potvrdila nám ředitelka plesu Zuzana Vinzens.

Létajícího Fina, jak byla tato světová sportovní legenda nazývána, do Státní opery pochopitelně doprovodí jeho česká přítelkyně Markéta Remešová Kromotová. S tou má Mika dceru Ellu Emílii a dvojčata Lynn Marii a Daniela Pauli.

Reklama

Další články

Načítám