Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé dětské herecké hvězdy měly vskutku těžký životní osud. A jen málokdo by v nich dnes poznal tehdejší nejzářivější herecké talenty. Letos jsme na televizních obrazovkách (ať už v seriálu nebo dokumentárních zpovědích) měli možnost vidět hned trojici někdejších dětských hvězd - Moniku Kvasničkovou, Michaelu Kudláčkovou a Yvettu Kornovou.

Monika Kvasničková byla v 80. letech populární skoro jako legendární Tomáš Holý. Hvězda seriálu My všichni školou povinní či filmu Prázdniny pod psa se v sedmnácti letech sblížila s o 34 let starším Jiřím Krampolem. Vztah se ale brzy rozpadl a Kvasničková odcestovala do Indie, odkud se vrátila se synem Samuelem. Nepřízeň osudu se poté Kvasničková rozhodla řešit alkoholem. Závislost na alkoholu později překonala a dnes už 19 let abstinuje.

Alkohol a tvrdé drogy se podepsaly i na vizáži Yvetty Kornové. Sestra zpěváka Jiřího Korna zářila ve filmech Přijela k nám pouť (1973), Housata (1979) nebo seriálu My z konce světa (1975).

V dospělosti se ale na hereckém poli neposadila a útěchu hledala na dně sklenky. Někdejší herecký talent skončil celkem čtyřikrát v protialkoholní léčebně. Závislosti sice překonala, ale někdejší slávy nedosáhla. Naposledy jsme ji měli možnost vidět v seriálu Stopy života, kde se prezentovala coby pohublá žena se ztrhanými rysy v obličeji. Kvůli roli si navíc oholila půlku hlavy a vypadala opravdu děsivě.

Život se nemazlil ani s Michaelou Kudláčkovou. Barča ze seriálu My všichni školou povinní měla po rozchodu s partnerem pro změnu problémy s velkým zadlužením. Čtyřnásobná matka a někdejší seriálová hvězda se momentálně živí psaním a vykládáním karet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám