Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V branži se pohybuje už bezmála třicet let, a pořád patří mezi špičku. Aktuálně se stala tváří jedné velmi známé značky, která udělala moc dobře, že si se svou řadou spodního prádla na jaro a léto 2015 vzpomněla právě na čokoládovou gazelu, která má v rodném listě číslovku 1970.

Když se modelingová agentka Beth Boldt kdysi procházel po tržišti Covent Garden, kde oslovila tehdy patnáctiletou Naomi Campbell (53), možná netušila, jakou senzaci představí světu. O tak raketovém startu se může ostatním jen zdát. Ještě před svými šestnáctinami měla Naomi svou první obálku Elle. A podobně úspěšně se u ní vyvíjela kariéra i později. Jako jedna ze supermodelek slavné éry si mohla vybírat, s kým spojí své jméno a za kolik. Z této generace modelek zůstává dodnes tou nejúspěšnější. Ať už jde o kampaně či vlastní televizní pořady hledající nové modelingové tváře.

V pondělí se Campbell předvedla jako tvář kampaně Burberry s Jourdan Dunn, aby o den později triumfovala jako hvězda spodního prádla Agent Provocateur v kolekci SS15. Dost slušný modelingový důchod...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám