Hlavní obsah
Článek

Americký zpěvák Marc Anthony (46) umí dělat nečekaná gesta. Podle magazínu US Weekly do toho hodlá znovu praštit ještě tento měsíc. Svou staronovou přítelkyni Shannon De Limu, která je přesně o dvacet let mladší, požádal o ruku v březnu. Dvojice ale dokázala udržet vše pod pokličkou.

Bývalý manžel Jennifer Lopez, s níž má dvojčata Emme a Maxe, se údajně vyslovil pouhý měsíc po rozchodu s ještě mladší dědičkou módního gigantu Topshop Chloe Green (23).

Marc se Shannon však začal poprvé randit už v lednu 2012, půl roku po rozchodu s Lopez, a vydrželo jim to rok. Po dalším roce k sobě znovu našli cestu a asi už nechtěli ztrácet čas. Dvojice se údajně hodlá vzít v Dominikánské republice.

Zatímco pro zpěváka latino muziky půjde o třetí sňatek, venezuelská modelka je v tomto ohledu nepopsaný list, ale má již sedmiletého syna Daniela. To Anthony je ještě výrazně zkušenějším rodičem. Kromě dvojčat s Lopez má také dvacetiletou dceru Arianu a adoptovaného syna Chase ze vztahu s Debbie Rosado a ještě dva syny s bývalou ženou a Miss Universe Dayanarou Torres.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám