Hlavní obsah
Článek

Muzikant Janek Ledecký (61) může být pyšný na obě své děti. Zatímco Ester je úspěšná sportovkyně, Jonáš zase velmi talentovaný malíř. A už má i svoji první soubornou výstavu. K vidění jsou jeho olejomalby, tempery a spousta klasického i stylizovaného komiksu. A na své si přijdou nejen milovníci umění, ale i ženské krásy, neboť právě ženy jsou častým motivem jeho děl.

Svoji první komiksovou knihu pod názvem Kiwi vydal Jonáš už před několika lety, ale o tom, že se věnuje i jiným technikám, jsme nevěděli a v galerii Le Court se je opravdu na co dívat. A je vidět, že syn zdědil umělecké geny po tátovi, i když ten jeho a sestru v dětství vedl spíše ke sportu, když celé zimy trávívali ve Špindlerově Mlýně. U lyží a snowboardu ale zůstala jen jeho sestra, která Česko reprezentovala i na olympiádě.

Právě kvůli sportovním povinnostem se Ester nemohla bratrovy vernisáže zúčastnit. Pyšný otec Janek a maminka Zuzana ale chybět samozřejmě nemohli. "Stálo mi to i za to, že jsem musel oželet koncert Pharrella Williamse, který bych býval rád viděl," svěřil Super.cz Janek Ledecký.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám