Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevraživost mezi princeznou Dianou (†36) a její sokyní v lásce Camillou (67) je známá věc, nyní však vyvstávají na povrch nové informace a celému milostnému trojúhelníku s princem Charlesem v hlavní roli dodávají zcela nový rozměr. Podle nové knihy spisovatelky Penny Junor mělo dojít dokonce ze strany Diany k výhrůžkám smrtí.

K příležitosti třicátých narozenin prince Harryho, které oslaví příští týden, vychází ve Velké Británii její další kniha z prostředí královské rodiny, která se bude věnovat převážně pocitům princů během mediálně ostře sledovaného rozvodu jejich rodičů, ale i jiným okolnostem, které nikdy neměly být zveřejněny. Ač se všichni snažili chlapce od informací zvenku uchránit, bylo to nemožné převážně ve škole. Zároveň se chlapcům kladlo na srdce, aby neprojevovali na veřejnosti emoce. Například ani v momentě, kdy si malý Harry o prázdninách zlomil nohu.

Boj mezi Dianou a Charlesovou dlouholetou milenkou byl veřejným tajemstvím. Podle Junor dokonce Lady Di jedné noci zavolala Camille a do telefonu jí vyhrožovala: „Poslala jsem někoho, aby tě zabil. Jsou venku na zahradě. Podívej se z okna, vidíš je?“

Kontroverzní spisovatelka například již v roce 2012 napsala knihu Princ William: Zrozen stát se králem, v níž se ostře obouvá do jeho ženy a miláčka národa, vévodkyně Kate. Dovolila si o ní napsat, že je chladnokrevná, nudná a hloupá a také je prý posedlá svou štíhlostí. Něco podobného mimo jiné píše i v nové knize o Dianě.

Její psychické problémy údajně způsobily její pozdější sklony k bulimii a sebepoškozování. S jídlem měla problémy údajně už týden po zásnubách s Charlesem. Bývala prý náladová a její výbuchy vzteku ovlivňovaly celou rodinu. Už nyní je evidentní, že tento dárek k narozeninám Harryho určitě nepotěší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám