Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to přesně rok, co mladinká studentka 1. ročníku střední zahradnické školy zvítězila v českém finále prestižní modelingové soutěže Schwarkopf Elite Model Look. A prvenství, jehož součástí je i kontrakt na 150 tisíc euro, ji neminulo ani na světovém finále loni v listopadu v Číně. Šestnáctiletá Eva Klímková od té doby sklízí samé úspěchy.

"Hrozně to uteklo a modeling mě baví čím dál tím víc. Pořád se učím něco nového, vylepšuji si angličtinu, hodně cestuji, pořád potkávám nové lidi. Opravdu se mi to líbí. Byla jsem pracovně třeba v Tokiu a v Londýně. A teď mne vybrali na pařížský fashion week, což je úžasné a doufám, že všechno vyjde," pochlubila se nám den před dalším finále české a slovenské části soutěže, kam přijde pogratulovat svojí nástupkyni.

Eva je ovšem nejen úspěšná v profesi, ale zvládá i školu. "Zatím stíhám. První ročník jsem dokončila a už se těším do školy na kamarádky, i když první den jsem kvůli setkání s finalisty a finalistkami letošního ročníku zameškala," prozradila. A jaký je její profesní modelingový sen? "Chtěla bych natočit reklamu pro Chanel," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám