Hlavní obsah
Článek

Od zpěvačky Jany Kratochvílové jsme na extrémní outfity sice zvyklí, ale doposud jsme od ní raději udržovali odstup. Tentokrát jsme to nevydrželi, i když strach, že na nás přeskočí nějaká breberka, která by se mohla skrývat v paruce, jíž zpěvačka naprosto skryla svoji tvář, panoval.

Proč takhle Jana proboha chodí? "Tohle je omyl. Teď jsme točili desku, kde učíme mluvit lidi s buňkami a já špatně nasměrovala energii. Moje kamarádka skinheadka si přála, aby jí zase rychle narostly vlasy, a takhle to dopadlo," řekla bez uzardění, i když toho bychom si stejně nevšimli, zpěvačka.

Nehodlá tak prý ale zůstat napořád. "Jen budu muset zase začít mluvit s buňkami a to bude chvilku trvat," vysvětlila. To, že má na hlavě paruku, jen opačně nasazenou, a stačilo by ji sundat, jsme si jí raději netroufli říct a v mystifikačním rozhovoru pokračovali dál.

Pokusili jsme se ovšem naznačit, že ani v případě, když by člověk obrostl jako bratranec Itt z Addams Family, není nutné hovořit s buňkami a dobře by posloužila i žiletka. "Tak ostré neseženete," bránila se Kratochvílová a k tomu ještě vysvětlila funkci vlasů, o níž zřejmě slyšel jen málokdo. "Vlasy jsou energie a spirály do vesmíru. I NASA uvažuje o uniformě na lety ve vesmíru z vlasů a vlásečnic," zazněla Janina teorie, po níž už jsme neměli sílu pokračovat dál.

Reklama

Další články

Načítám