Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletá britská novinářka, modelka a televizní hvězda Peaches Geldof zemřela na předávkování heroinem. Informaci dnes podle britského deníku The Times oficiálně oznámí britští vyšetřovatelé. Vyšetřovatelé přitom při prvním ohledání těla a místa žádné stopy po drogách nenašli.

Mladá žena tak paradoxně zemřela stejnou smrtí jako její matka Paula Yates, která se smrtelně předávkovala heroinem v době, kdy malé Peaches bylo pouhých jedenáct let.

Peaches se přes smrt matky, která byla ve své době populární hudební kritičkou a především televizní moderátorkou, nikdy nepřenesla a trpěla vleklými psychickými problémy až do dospělosti.

I přesto, jak nelehkým dětstvím Peaches prošla, v sobě objevila pisatelský talent a už od čtrnácti vydávala sloupky nejen v módních časopisech.

Později se k psanému slovu přidalo i to mluvené a stala se moderátorkou a do toho se stíhala věnovat modelingu, kvůli kterému ale nakonec začala nezdravě hubnout.

Peaches byla nejprve vdaná za Maxe Drummeye z americké skupiny Chester French. Po rozvodu  našla štěstí u zpěváka kapely S.C.U.M Thomase Cohena, kterému porodila dva krásné synky. O ty se teď kromě otce starají prarodiče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám