Hlavní obsah
Článek

Obrazovku TV Nova, kde uváděla zpravodajství spolu s Karlem Voříškem (60), opustila už před jedenácti lety. Teď je Nikol Lenertová především ženou v domácnosti. "Věnuji se hlavně svým dvěma chlapečkům Jarouškovi a Dominičkovi, kterým je osm a pět, takže to potřebují jako sůl," vysvětlila Super.cz, když jsme ji spolu s jejím mužem potkali na jednom z pražských plesů.

Už ale začala i s další činností. "Vzala jsem si na starost společensko-charitativní projekt Malujte srdcem. Známé osobnosti malují olejomalby, které se pak vydraží pro nadaci Naše dítě pro mentálně a fyzicky postižené děti," vysvětlila.

Při oslovování známých osobností má Nikol výhodu, že si ji všichni ještě pořád pamatují z obrazovky. "Je to určitá výhoda, kterou mi Nova poskytla tím, že jsem tam pracovala, a stala jsem se díky ní známou tváří a snáze se mi komunikuje," míní.

A jak by se tvářila na to, kdyby ji opět některá televize oslovila k moderování? "Je to hrozně dávno. Uznávám, že na obrazovku patří nové svěží tváře, ale ani ty staré nejsou špatné," smála se. "Ale v současné době bych to asi nepřijala, je mi dobře tam, kde jsem. Naplňuje mne rodina i projekt, kterému se věnuji. A říkám si, že důležitá není kariéra, ale zdraví a život, jak jej žijeme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám