Hlavní obsah
Článek

Ti byli ale roztomilí! Dvojice na fotce jsou sourozenci, které Češi mohou dobře znát. On se účastnil jedné reality show, ona zas SuperStar a má hlas jak Whitney Houston. Víte, kdo ti dva jsou?

Na snímku je Daniel Pluto Joao, kterého si ještě můžete pamatovat z VyVolených, a jeho sestra Madalena. Zatímco ona má zpěv stále jako hlavní zdroj obživy, mladík se věnuje i reklamě a podnikání. A jak ti dva na společné dětství vzpomínají?

Devět let žili v Angole, v zemi, odkud pochází jejich otec. Zatímco nesmělý Pluto se bál mluvit, jeho mladší sestřička klidně spustila na místní směsicí portugalštiny a češtiny. A lemtala pivo ve velkém.

„V Angole bylo nebezpečný pít nepřevařenou vodu kvůli infekcím, tak nám rodiče dávali v restauracích raději napít trošku piva. No a Mady měla najednou od té doby vždycky strašnou žízeň, tak chlastala pivo ve velkém už od nějakých tří let. Taky dala už ve třech letech na držku jedné holce, která na ni blbě čuměla. Zkrátka není dobrý si ji znepřátelit,“ vzpomíná se smíchem Pluto, který se po reality show trochu zmítal v problémech (prý v nich hrály roli i tvrdé drogy), to už je ale naštěstí minulost.

„Už od malička jsme měli s bráchou Plutem krásný vztah. Chránil mě, i když někdy pořádně zlobil. A teď jsem ráda, že se mu daří a že nachází pevnější místo v životě,“ říká Madalena.

Rapper Pluto, který nedávno vydal dva videoklipy Neboj se nic a Ve 2 v noci na slunečné pláži, má pro ségru také jen slova chvály. „Pro mě je Madalena člověk, kterej má v sobě asi nejvíc lásky, radosti a pozitivní energie, co jsem kdy zažil,“ chválí sourozence Daniel. Nedají na sebe dopustit, a to zvlášť teď, když mladší Madalena čeká dítě. Brácha jí prý také mluví do vztahů.

„Kdyby mi někdo chtěl ublížit, klidně ho zmlátí. Vždy mé partnery varuje a už to i udělal,“ uculuje se hrdě Joao.

Reklama

Další články

Načítám