Hlavní obsah
Článek

Dvanáctiletá dcera Martiny Gavriely (45) žije tak trochu jinak než její vrstevníci a také vypadá podstatně starší. Na první pohled vypadá jako sexy šestnáctka a zdá se, že máma to s ní už brzy nebude mít jednoduché. Ale zatím je to pořád ještě malá holka.

My si s Jessicou Gavriely povídali, když šla svoji první "dospělou" módní přehlídku. "Pár přehlídek už jsem měla, ale to byly ještě dětské, tady je to poprvé opravdové. Je to dobré, ale jsem nervózní. Nevím, jestli bych chtěla být modelka. Do budoucnosti nevidím, ale kdyby se naskytly další příležitosti, tak proč je nevyužít," řekla Super.cz.

Mezi modelkami vypadala jako jedna z nich i co se věku týče. "To bude tím úžasným maskérem, kadeřnicemi a vysokými podpatky," smála se Jessica, která si nechala od maminky prodloužit vlasy.

Jak se ale Jessica cítí mezi svými vrstevníky ve škole? "Jsem nejmladší ze třídy a taky nejmenší. Je to tak, že mezi ně většinou nezapadám. Jsem sice nejmenší, ale vyčnívám jak vzhledem, tak příjmením. A vlastně skoro vším," myslí si Jessica.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám