Hlavní obsah
Článek

Nejslavnější Rakušan, který kdy prorazil v Hollywoodu, se před pár dny vydal do své domoviny, aby se tam jako VIP divák mohl účastnit právě probíhajícího Světového poháru v alpském lyžování. Arnold Schwarzenegger (76) měl s sebou i dámský doprovod, ale jeho exmanželka Maria Shriver, kterou se nějaký čas po provalené nevěře s pokojskou Mildred Baen snažil uhnat zpátky, to nebyla. Akční hrdina Arnie se začal veřejně objevovat se svou přítelkyní Heather Milligan.

Sympatická blondýnka, s níž prý herec randí od loňského ledna, se živí jako fyzioterapeutka a je jí osmatřicet, ale jinak se toho o ní příliš neví. Jasné je, že Shriver, s níž má bývalý kulturista čtyři děti a v manželství s ním pobývala pětadvacet let, o jejich vztahu ví a už loni se snažila rozvod uspíšit.

Že by návštěvu rodné země filmový Terminátor spojil i s představením své nové milé zbytku rodiny, která v Rakousku zůstala? Zřejmé bylo, že publicita mu již nevadí a Heather hrdě ukazuje i fotografům, tak jako v pondělí v Kitzbühelu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám