Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O dcerách prezidentů už byla natočena celá řada filmů. Sice zejména o těch amerických, nicméně i naše česká Kateřina Zemanová jako by z jednoho z nich vypadla. Z veselé studentky, která bydlela s mámou v paneláku a za tátou jezdila na chalupu na Vysočinu, se během roku stala veřejně známá osobnost.

Do hledáčku médií se dostala během otcovy kampaně, kdy musela unést zdrcující kritiku svého oblékání. Pro osmnáctiletou holku, jakkoliv sebevědomou, to byly dost hořké kapky. Kateřina, jíž se po vzoru anglické vévodkyně, choti prince Williama, začalo přezdívat Kate, to ale ustála.

Zhubla, změnila barvu vlasů, několikrát i jejich střih, styl líčení a zejména pak styl oblékání. A teď už ostudu rozhodně nedělá. To jsme mohli naposledy pozorovat na Prague Fashion Weekendu, kdy vypadala jako dokonalá mladá lady. Včetně toho, že dobře ví, jak přesně si má složit nožky, když usedne do první řady v publiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám