Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Eliška Bučková (34) jen nerada slyší kritiku na svého partnera Jakuba Malinu, jehož mnozí vnímají jen jako rozmazleného frajírka z bohaté rodiny, který využívá peněz svých rodičů a nic než pařby ho nezajímá. Nyní se snaží změnit jeho image. Přečtěte si, co o svém „milci“ říká.

Nejvíc kritiky se sneslo po Jakubově opileckém skandálu v Londýně na módní přehlídce. Od té doby prý mladík seká latinu. „Jde o špatnou českou vlastnost závist. Stokrát bych mohla potvrzovat, že Jakub je slušný kluk, že jsem šťastná, že jsem ho poznala, navíc takhle zblízka, protože jsem zjistila, že je to bezvadný partner. Jsem s ním šťastná. Jsme každý z jiné branže. Já mám modeling, on svůj byznys. Já chodím po mole, on do kanceláře. A na rozdíl od mého předchozího vztahu s Vaškem Noidem Bártou se nám práce nemíchá do soukromí. Máme to striktně oddělené,“ prozradila Super.cz Eliška.

Ta má prý vždy radost, když její přátelé Jakuba poznají a zjistí, že je to pohodový člověk, a ne nějaký zbohatlický frajírek. „Na večírky spolu ale moc nechodíme. Věnujeme se raději sami sobě v soukromí,“ dodala Eliška, která si přítele nemůže vynachválit.

Reklama

Další články

Načítám