Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zní to neuvěřitelně, ale Emma Smetana (36) nikdy v životě nebyla na žádné módní přehlídce. Když moderovala tiskovou konferenci chystaného Prague Fashion Weeku, tak se nám svěřila, že už se nemůže dočkat, až usedne do přední řady jedné z módních show.

„Jelikož se o módu zajímám, tak na týden módy určitě vyrazím, pokud nebudu v televizi nebo v divadle,“ řekla nám moderátorka Televizních novin. Přestože program módní události není ještě úplně uzavřený, tak Emma už přesně ví, jaké akce si nenechá ujít. „Mladí talentovaní návrháři mě hodně zajímají. Určitě se půjdu podívat na Lukáše Macháčka, jeho tvorba se mi líbí,“ říká.

Na tiskové konferenci mezi lidmi z módní branže dělala Emmě psychickou podporu její nejlepší kamarádka Léna Brauner. „Je to jeden z mála lidí, kterému se snažím maximálně věnovat, když mám čas,“ zdůvodnila přítomnost kamarádky herečka a moderátorka.

Malířka svým výstředním vzezřením poutala větší pozornost než půvabná Smetana. Léna si pro tuto příležitost oblékla světle modré kamaše a pomněnkové bavlněné šaty vyšperkované chlupatým liščím ocáskem, které ladily s odstínem jejích vlasů střižených na „krále Kazisvěta“. V indiánce měla pak zabalenou dvouměsíční dceru Jasmínu. Excentrická Brauner prý doprovodí Smetanu na jednu z přehlídek. „Vyrazím se svou modrovlasou kamarádkou, která nosí liščí ocas. Možná tou dobou její vlasy nebudou modré,“ směje se Emma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám