Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

A je to tady! Jedna z největších vztahových bulvárních kauz poslední doby je uzavřena. Moderátorka Gábina Partyšová a Josef Kokta, kteří se brali téměř přesně před sedmi lety, jsou oficiálně rozvedeni. „Včera mi to volala má právnička, rozhodnutí nabylo právní moci,“ přiznala Super.cz s úlevou v hlase moderátorka.

Celý rozvod probíhal poměrně hladce. U soudu se dnes již bývalí manželé viděli pouze jednou. „Bylo jen jedno stání začátkem června kvůli stanovení výše výživného na Kristianka. Dohodli jsme se bez problémů. Posléze už vše řešili jen naši právníci,“ přiznala Gábina.

Josef Kokta momentálně žije s mladičkou Ornellou Štikovou a synem Quentinem, kterého vloni počali, Gábina je zatím stále oficiálně sama. Jaké jsou její aktuální pocity? „Slovo rozvod rozhodně nepatří k mým oblíbeným. Upřímně jsem si nikdy nemyslela, že právě já se budu rozvádět. Věřím však, že se nic neděje náhodně. Jednu životní kapitolu uzavírám a začínám novou. S Pepou jsem zažila hezkých devět let. Na ten poslední ale raději zapomenu,“ svěřila Super.cz Gábina.

Reklama

Další články

Načítám