Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelky Tereza Zimová, Aneta Paris a Petra Růžičková se rozhodly dát své kamarádce a kolegyni Anetě Faitové opravdu netradiční dárek ke svatbě. Nazpívaly pro ni píseň ze Sexu ve městě a natočily k tomu videoklip.

„Byl to dárek pro naši nejlepší kámošku. Nechtěly jsme, aby od nás dostala tři zbytečný toustovače, ale vzpomínala na nás v dobrém, až budou slavit zlatou svatbu,“ řekla Super.cz Tereza Zimová.

Rozhodly se oslovit Zdeňka Style Hrubého, v jehož hudebním studiu píseň nazpívaly a poté s kameramanem Jiřím Markvartem natáčely několik týdnů videoklip. „Chudák Zdeněk se během hodiny asi patnáctkrát orosil, brzy pochopil, že z toho zázrak neudělá," směje se Tereza. "Ale my jsme to tak i chtěly. Daly se tam přidat samozřejmě hlasy, aby to vypadalo profesionálně, ale to by nebyla ta správná legrace," upřesnila modelka.

"Původně jsme chtěly do klipu skrytou kamerou natočit i nevěstu Anetu, ale termínově už jsme to prostě nedaly. Tak jsme natáčely ve studiu a v klubu Double Trouble a myslíme si, že to dopadlo snad dobře. Aneta se na svatbě hodně smála, tak snad byla radši, než kdyby dostala toustovač nebo mikrovlnou troubu,“ směje se Tereza.

Další hudební počin od holek ale zřejmě čekat nemůžeme. „Se zpěvem je to tak, že to byl první a poslední pokus,“ dodala Zimová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám