Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skutečností a důvodů, které vedly Paris Jackson před třemi týdny k pokusu o sebevraždu, bylo nejspíš víc. Její sestřenice Tanay prozradila, že patnáctiletá dcera popového krále byla zoufalá ze soužití se svou babičkou Katherine, matkou Michaela Jacksona. Rozpory společně vedly především proto, že Katherine je jehovistka.

Babička je prý na Paris velmi přísná a striktně neschvaluje styl a víru, kterou prosazuje pro změnu ona - goth a emo. Tanay Jackson uvedla, že si Paris vzala prášky a pořezala se na zápěstí po hádce s třiaosmdesátiletou babičkou kvůli jejím striktním názorům a pravidlům, pramenícím z přesvědčení svědků Jehovových.

„Paris není spokojená s životem s babičkou, je pod velkým tlakem. V domě existují určitá pravidla, která ne každý chce dodržovat. Rozumím jejímu trápení. Vím, jaké je to žít s rodinou mého otce,“ uvedla Tanay, jež je dcerou Tita, bratra Michaela Jacksona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám