Hlavní obsah
Článek

Už za pár týdnů nejspíš budeme moci pozorovat zvětšující se bříško vévodkyně Catherine (42), jejíž jméno se v médiích v posledních dnech skloňovalo ve všech pádech. Poté, co musela být začátkem týdne převezena do nemocnice a co se svět dozvěděl sladkou novinu o očekávání královského potomka, se možná humbuk kolem Kate trochu utiší. Včera byla totiž propuštěna do domácího ošetřování. Je jasné, že snímků Kate s bříškem budeme vídat ještě spousty, ale jak vypadala všemi milovaná Lady Diana (†36), když čekala princátka Williama (41) a Harryho (39)? Připomeňte si to v naší fotogalerii.

Snímky, kde má Diana kratší účes, pocházejí z roku 1982, kdy byl na cestě její prvorozený syn a následník trůnu William. Naopak snímek, na němž je Diana zachycena u ranče s koňmi, vznikl v červenci 1984. V té době zbývaly dva měsíce do porodu mladšího Harryho.

Oba syny Diana počala s princem Charlesem (64), i když zlí jazykové tvrdí, že podoba s jejím pozdějším milencem Jamesem Hewittem (54) je až příliš nápadná.

Reklama

Další články

Načítám