Hlavní obsah
Článek

Před časem se odborníci z filmového časopisu Empire rozhodli dát dohromady neobvyklý žebříček. Anket o nejerotičtější filmovou scénu již byla spousta, ale podívat se na sex ve filmu z opačné stránky, to budilo možná ještě větší zvědavost. V britském magazínu bylo nakonec publikováno deset údajně nejtrapnějších sexuálních záběrů před kamerou, v nichž figurovala i známá jména. Vy se nyní můžete podívat, které snímky se dostaly na pomyslný nelichotivý vrchol.

Třetí příčku obsadil film z roku 2002 Zabij mě něžně a erotika mezi Heather Graham a Josephem Fiennesem. Jejich číslo je popsáno jako extrémně směšné.

Na druhém místě skončil snímek z roku 1992 Posedlost v hlavních rolích s Jeremy Ironsem a Juliette Binoche. Irons v něm projevuje své city mlácením hlavy své milenky o zem.

Úplně nejtrapnější je však prý sex v bazénu mezi Elizabeth Berkley a Kylem MacLachlanem v dramatu z roku 1995 Showgirls. Magazín dodal: „Mělo to ambice stát se nejlepším sexem na světě, ale jak sebou Berkley mlátí ve vodě, připomíná to spíš prvních deset minut Čelistí.“

Reklama

Další články

Načítám