Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá rosnička Romana Jákl Vítová (46) sice zmizela z televizních obrazovek, rozhodně ale nezahálí. Blonďatá kráska totiž na plný úvazek funguje jako maminka svých dvou roztomilých dcerušek. Holky Jáklovy se zúčastnily focení kalendáře propagujícího konzumaci zdravé šunky.

Zdá se, že děvčátka nezdědila po mamince pouze krásu, ale i schopnost skvěle komunikovat s objektivem.

„Měla jsem tu dnes s sebou i své děti a až jsem koukala, jak ochotně spolupracovaly. Asi proto, že jim tu dnes chutnalo. Já se obávám, že malá Elinka tady za dnešní dopoledne snědla alespoň půl kila šunky,“ směje se maminka dvou dětí Romana Jákl Vítová.

„Nesmírně si cením, že jsem se tohoto projektu mohla zúčastnit. Ráda podpořím projekt, který pomáhá tam, kde je to potřeba, tím tedy myslím charitativní část celé akce. Navíc si ještě pořád hodně maminek myslí, že když je někde napsáno, že je něco pro děti, tak to znamená, že je to zdravé. Ale ono to tak často není," svěřila se Vítová.

Reklama

Další články

Načítám