Hlavní obsah
Článek

Nejnovější komedie Zdeňka Trošky (70) Babovřesky je v kinech jen chvíli, přesto už je ale nejúspěšnějším filmem desetiletí. Hravě tak v návštěvnosti trumfne i sérii Troškových Kameňáků, které se jedna z televizí rozhodla právě v těchto dnech reprízovat. S reklamou na Babovřesky je spojeno několik soutěží, v jedné z nich však „překvapivě“ zvítězili producenti a spolupracovníci filmu!

Soutěží se o budoucí dévédéčko s filmem, přičemž každý měsíc mají být vybráni tři nejaktivnější fanoušci facebookové stránky Babovřesek. A přestože ti, kteří stránku spravují, musí dobře vědět, že jde o levou, poprvé věnovali DVD trojici René Kekely, Jiří Jurtin a Jakub Klíma.

„René Kekely dělá filmu PR, propaguje ho a píše pro něj tiskové zprávy. Jiří Jurtin je producentem snímku, stejně tak uživatel Jakub Klíma, pod nímž se schovává bývalý mecenáš Ivety Bartošové,“ dozvěděli jsme se od rozhořčeného čtenáře.

A skutečně, jak si Super.cz ověřil, nelhal. „V březnu vyhraju já,“ píší nadšení fanoušci filmu nevěda, že na ně jen správci stránek ušili boudu. Nezbývá než doufat, že dřív nebo později začne být soutěž spravedlivá a budou z ní vyloučeni spolupracovníci Babovřesek.

Reklama

Další články

Načítám