Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S touhou po věčně mladé tváři se rapperka Lil Kim vrhá s železnou pravidelností do rukou plastických chirurgů. Zákroků má za sebou už tolik, že jí z obličeje vymizela mimika. Navíc se dnes zdá být někým úplně jiným, než když v 90. letech odstartovala hudební kariéru.

Zpěvačka, která spolupracovala s takovými hvězdami jako Jay-Z, Missy Elliott, Puff Daddy a mnohými dalšími, je proslulá svými častými změnami vzhledu, především pak účesů nebo barvou svých očí. Tu si s oblibou mění díky barevným kontaktním čočkám.

Během párty ve West Hollywoodu, která se konala minulý týden, však osmatřicetiletá Lil Kim překvapila obličejem, který připomínal spíš voskovou figurínu.

Rapperka, jež si zazpívala mimo jiné s Christinou Aguilerou nebo Pink hit Lady Marmelade, který v roce 2001 bortil hitparády po celém světě, ani nyní nezahálí. V lednu Lil Kim prostřednictvím Twitteru oznámila, že dokončuje své již páté studiové album a nemůže se dočkat, až jej představí fanouškům.

Reklama

Další články

Načítám