Hlavní obsah
Článek

Na skandál z bujaré dovolené prince Harryho (39), na které byl mladší bratr prince Williama (41) zvěčněn nahý v objetí mladé ženy, se jen tak nezapomene. Ona blondýnka, k níž se člen královské rodiny vřele tiskl, o dané události promluvila.

Fotky, na kterých se obnažený Harry na dovolené v Los Angeles lísá k půvabné světlovlásce, obletěly svět. Ve svém hotelovém apartmánu řádil společně se svými přáteli a pozvanými dívkami celou noc. Carrie Reichart (32) se teď rozhodla o všem promluvit.

Během párty osazenstvo hrálo svlékací hru, která se odehrávala přímo v pokoji prince Harryho.

„Když jsem dorazila do apartmá, Harry byl už dávno nahý, bylo to skutečně šílené. Seděl tam na kulečníkovém stole a hrál na kytaru. Poté jsme šli do jednoho pokoje, kde jsem se svlékla. S Harrym jsme se líbali a bylo to moc fajn, ale musím přiznat, že byl totálně na šrot," prozradila Carrie, která ale popřela, že by to s princem zašlo někam dál. „Nešlo o žádné sexuální orgie. Byla to jen hra a bylo to zábavné. Harry mi stále říkal, jak jsem krásná a výjimečná. Bylo to od něj velmi milé,“ dodala blondýnka.

Reklama

Další články

Načítám